Garn

Bomull-Merino

Fargekart

Gå til fargekart

Fiberinnhold

50 % bomull og 50 & merinoull. Produsert av ITPGroup

Vekt og løpelengde

50 gram = ca 110 meter

Strikkefasthet

21-22 masker i glattstrikk på pinne 3,5-4 = 10 cm

Anbefalt pinnestørrelse

3,5 - 4

Garnfakta

Garnprodusent ITPGroup.no

• Ullvugge 30 °C

• Vrenges før vask

• Bruk vaskemiddel for ull/silke

• Bruk ikke skyllemiddel

• Tørkes flatt

Bomull-Merino er et rundspunnet helårsgarn i fin merino­ull og langfibret bomull, og er et mykt og behagelig garn med gode bruksegenskaper. Bomull-Merino er et perfekt helårsgarn til både baby- og småbarnsplagg, og er like velegnet til tilbehør og alle typer plagg til barn og voksne samt til interiørprosjekter. Bomull-Merino er supert til sommerbruk, og er et svært populært garn til lettere kofter og mønsterstrikk når man synes at ull blir for varmt. Garnet er svært godt å strikke med, og det gir et jevnt og fint maskebilde.

Bomull-Merino gir et flott maskebilde i både fletter, strukturstrikk og hullstrikk i tillegg til klassisk glattstrikk og mønsterstrikk. Garnet er velegnet til både hekling og strikking.

Tips! Husk at du kan strikke med Bomull-Merino, Bomull Natura, Bomull Sport, Pure Merino og Superwash Sport etter samme oppskrift.

Strikkefasthet: 21-22 m i glattstrikk på pinne 3,5-4 = 10 cm.

50 gram = ca 110 meter.

NB! STRIKKEFASTHETEN SOM ER OPPGITT PÅ BANDE­ROLEN, ER KUN VEILEDENDE. HUSK AT DU ALLTID SKAL FØLGE STRIKKEFASTHETEN SOM ER OPPGITT I OPPSKRIFTEN.

VI GLEDER OSS TIL Å VISE DEG ALT DET NYE OG SPENNENDE

SOM SKJER HOS OSS!

 

Fyll ut skjemaet og meld deg på vår liste

for å bli med på reisen :-)Vi tar personvern på alvor og behandler dine personopplysninger på en trygg og forsvarlig måte, i samsvar med personvernloven. Les mer om dette i vår personvernerklæring.